Home

2002-ben hoztuk létre az alapítványunkat (alapító okiratunk). A meddő párok korszerű összehangolt kivizsgálása, gyógykezelése (gyógyszeres, műtéti) volt a célunk. 2003-ban a közhasznú minősítést is elértük. A kuratórium tagjai a tevékenységüket önkéntesen, ellenszolgáltatás nélkül végzik.

A megjelent pároknál elvégezzük a szükséges vizsgálatokat, majd az eredmények birtokában döntünk a további kezelésről. Egyes esetekben, melyek a mi tevékenységünket meghaladják, IVF (In Vitro Fertilisatio, "lombik") centrumokba irányítjuk Őket. Természetesen az ott előírt vizsgálatokat elvégezzük, így azokban csak a szükséges, speciális beavatkozásokat kell elvégezni. Más esetekben megkezdjük a műszeres, esetleg a műtéti kivizsgálásokat. A leletektől függően szükség szerint saját (férj) spermiumával végzett inseminatiot végzünk.

Sikeres terhesség létrejötte után a páciensek további kezelését, vizsgálatát, terhes tanácsadást, illetve a szülés levezetését a Tolna Megyei Balassa J. Kórházban megfelelő felszereltséggel és szaktudással felvállaljuk.


A SZEKSZÁRDI MEDDŐSÉGI ALAPITVÁNY köszönetet mond mindazoknak, aki a 2013-as adójuk 1%-ával támogatták.
A 265498Ft támogatást, a meddőségi műtéteknél használatos műszerek korszerűsítésére és továbbképzések támogatására fordítottuk, és hasonló célokra tartalékoltuk.

Őszinte köszönettel: dr. Bakó Béla Kuratórium Elnöke.